Майлі Сайрус розказала, яка в неї стать

16 червня 2015, 13:13

Американська співачка Майлі Сайрус не вважає себе дівчинкою або хлопчиком. Як пояснює зірка, її стать мінлива.

Цю заяву артистка зробила, запустивши кампанію #InstaPride на підтримку трансгендерів.

Про це пише "Ace Showbiz" із посиланням на "Time".

"Я просто однаково (чоловік та жінка). Просто рівною мірою. Це не пов’язане з якимись моїми ролями або тим, як я вдягаюся чи як я виглядаю. Це в буквальному сенсі те, як я почуваюся. Люди прагнуть, щоби кожен був чимось (певним). А ти просто можеш бути тим, ким хочеш", - поділилася Сайрус.


Зірка зізналася, що їй подобається епатувати людей відвертими вбраннями, а то й голим тілом.

"Смішно спостерігати за тим, як люди намагаються дивитися мені в очі", - пояснила вона.

Сайрус запустила Instagram-кампанію та зробила собі нове тату

Що ж до особистого життя, то Майлі змушена констатувати, що в неї поки не дуже складається як із хлопцями, так і з дівчатами. Із першими її дратує надмірна "енергія мачо", з другими – їхня безпорадність, через яку вона сама вже мусить поводитися як мачо.

"Трахатися – це просто. Знайти когось для траху можна за 5 секунд. А нам хочеться знайти когось, із ким можна поговорити. З ким можна бути собою. А таких дуже небагато", - зазначила співачка.

Сайрус закликала своїх фанатів, особливо юних, не рюмсати, як колись вона, через те, що не знають, ким мають бути. Зірка радить їм бути собою, це ж їхнє "довбане життя".

Кампанія в Instagram, ініційована Майлі, триватиме кілька тижнів. У її рамках артистка закликала людей, котрі мають непрості стосунки з власною статтю, ділитися своїми історіями.

Так вона вже представила першого сміливця, 19-річного студента Лео, котрий ідентифікує себе як "транс-чоловік". Майлі та парубок зробили собі однакові татуювання в вигляді якоря.

Нагадаємо, останнім бойфрендом Сайрус був син Арнольда Шварцнеггера, Патрік. А ще вона цілувалася з Кеті Перрі, але та була не в захваті.

Фото з Instagram Майлі Сайрус

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів