Репера Puff Daddy арештували за напад із гирею

23 червня 2015, 13:41

Найзаможніший репер світу Шон Комбз, відомий як Puff Daddy та P. Diddy, у понеділок опинився в буцегарні після бійки з футбольним тренером свого сина.

45-річний артист намагався вплинути на опонента за допомогою металевої гирі. Йому закидають напад на людину зі смертельно небезпечною зброєю.

Про це повідомляє "TMZ".

Інцидент стався у понеділок удень у тренувальному комплексі Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі. За день до того у тренера, якого звати Сел Алосі, виник конфлікт із 21-річним сином репера, Джастіном.


Турботливий тато приїхав розбиратися та на власні очі побачив, як тренер кричить на його кровинку.

Як розповіли джерела, наближені до Комбза, не він, а саме тренер повівся агресивно. Він відмовився розмовляти з артистом та пригрозив викликати охорону. Саме тренер буцімто першим і розпустив руки.

Сам Puff Daddy згодом заявив, що узяв гирю та тримав її "у оборонному положенні", але не нападав і не намагався вдарити Алосі.

І навпаки, інформатори з вишу повідомили, що тренер балакав по телефону, коли до нього прийшов Комбз. Його попросили зачекати, але зірка натомість ухопив гирю та почав нею розмахувати, заледве не зачепивши Алосі.

Хай там як, але репера посадовили у патрульну машину, що знаходилася на території кампусу, та відвезли до тюрми округу Лос-Анджелес.

Як повідомляє сайт "ABC 7", у понеділок увечері Комбза випустили під заставу в 50 тисяч доларів. Він має з'явитися в суді 13-го липня.

Як відомо, Джастін – старший із шести нащадків репера. Його мати – шкільна подружка Шона, дизайнерка Міса Хілтон-Брім. Вони ніколи не були одружені.

Фото з Instagram Шона Комбза

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів