Puff Daddy вкотре обскакав чоловіка Бейонсе

6 травня 2015, 10:28

45-річний американський артист Шон Комбз, відомий як Puff Daddy, вкотре очолив список найзаможніших зірок хіп-хопу. До Топ-5 також потрапив чоловік співачки Бейонсе, Jay-Z.

Традиційний рейтинг найбагатших хіп-хоперів представив журнал "Forbes".

Статки Шона Комбза нині оцінюються в 735 мільйонів доларів. Крім музики, копійчина крапає йому з продажів лінії одягу "Sean John", текіли "DeLeon" та води "Aquahidrate" . Також репер є одним із власників телемережі "Revolt".

Шон Комбз укотре став найбагатшим

За рік зірка збагатів на 35 мільйонів – варто зазначити, дещо "пригальмувавши" порівняно з попереднім роком.


Другу сходинку посів Dr.Dre з 700 мільйонами у скарбничці. Цікаво, що своїм заробітком за рік артист побив усі рекорди, але сума податків, яку йому довелося заплатити, завадила зірці вискочити на перше місце в рейтингові.

На третьому місці в цьому році перебуває Jay-Z зі своїми 550 мільйонами доларів. Як відомо, крім своєї творчості, прибутки він має від продюсерської компанії "Roc Nation", а ще випускає вишукане шампанське "Armand de Brignac".

Чоловік Бейонсе теж у Топ-5

Із великим відривом до найзаможнішої п’ятірки прорвався 50 Cent. Він має 155 мільйонів. Останню сходинку посів Birdman зі 150 мільйонами.

Нагадаємо, з часом запхати за пояс дорослих дядьків може малий синок 50 Cent, Сайер. Адже у своє 2 рочки хлоп'я вже заробляє шестизначні суми.

Фото з Instagram Шона Комбза та Jay-Z

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів