Лещенко послав Пригожина "в одне місце"

24 червня 2015, 12:14

Російський співак Лев Лещенко відреагував на заяву продюсера Йосипа Пригожина, який заочно обізвав артиста "продажним" і "жопошніком", бо той їде на фестиваль до Латвії.

На думку Лещенка, чоловік Валерії змішує музику і політику, пише "Московский комсомолец".

"Та пішов він, цей Йосип, в одне місце! Він думає тільки про себе і не думає про те, що є ще інші якісь життєві моменти. Не треба змішувати особисту неприязнь, образи, музику і політику. Я в минулому році виступав в Ризі на Дні Перемоги, де було 70 тисяч людей", - заявив народний артист.

До слова, сам Пригожин вже поспішив заявити, що його навмисне нацькували на Земфіру і Лещенка. Чоловік Валерії взявся викручуватися зі скандалу в коментарі "Super.ru".


"Вийшла загнана в глухий кут і смішна історія! Журналіст, який мені дзвонив з приводу фестивалю, сказав, що на місці "Нової хвилі" в Юрмалі буде якийсь кубанський фестиваль. Він заскочив мене в суєтний момент!" - почав продюсер.

Лещенко послав Пригожина, а той почав виправдовуватися

"Я, звичайно, вважаю, що всі артисти повинні бути солідарні по відношенню один до одного. Якщо з вами так чинить країна - я маю на увазі ситуацію минулого літа - то туди ніхто з колег не повинен приїжджати. Далі я сказав, що якщо у людей немає почуття солідарності та гідності, то вони - "жопошніки", - додав він.

Пригожин запевнив, що сказав це на адресу організаторів зовсім не того фестивалю і не того питання.

"Я не ображав Земфіру або Льва Лещенко - це абсолютна брехня! Виходить, мене просто на них нацькували", - зауважив він.

Нагадаємо, минулого року МЗС Латвії заборонило в'їзд в країну співачці Валерії, Йосипу Кобзону, Олегу Газманову, а також Івану Охлобистіну та Михайлу Пореченкову через їх відверту підтримку анексії Криму та бойовиків на Донбасі.

Фото zvezdez.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів