Памела Андерсон хоче повечеряти з Путіним, а їй підсовують міністра

16 липня 2015, 12:26

Американська актриса та активістка "Грінпіс" Памела Андерсон попросила про зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним.

Білявка хоче віч-на-віч обговорити з політиком питання збереження довкілля і тваринного світу. Відповідний лист Андерсон адресувала в посольство Росії в США, повідомляє "Global News".

"Можливо, пообідати чи повечеряти разом було б дуже мило. Це могло б дати мені можливість познайомитися з діяльністю Росії в сфері екології", - зазначила Пем.

Актриса, якій російський уряд вже відмовив перекрити Північний морський шлях судну з м'ясом фінвала, все ще сподівається на допомогу Росії.

Цього разу Андерсон вважає, що Росія може зіграти велику роль у зменшенні попиту на шкурки тюленів з Канади.

"Я хотіла б оцінити, наскільки ефективним може бути втручання Росії в цю ситуацію, яка багатьох дуже турбує", - пояснила зірка.

Андресон запропонувала Путіну повечеряти разом

До слова, Андерсон уточнила, що якщо зустрічі з президентом Путіним не трапиться, вона готова переговорити з міністром природних ресурсів та екології Росії Сергієм Донським.

І, схоже, Путін таки не хоче попоїсти в компанії колишньої моделі "Playboy". А замість себе на зустріч із Памелою відправить свого міністра.

Глава Мінприроди Росії Сергій Донський вже висловив готовність побачитися із американською актрисою, в разі її звернення до міністерства для обговорення питання захисту природи, пише "Лента.ру".

Нагадаємо, нещодавно було оприлюднено відкритого листа Памели Андерсон Володимиру Путіну. Актриса попросила його перекрити Північний морський шлях для судна, яке перевозить 1,7 тон м'яса фінвалів з Ісландії до Японії. Однак в Росії відмовилися задовольнити прохання зірки.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів