Чоловік Мерайї Кері довів себе до лікарні

23 липня 2015, 16:04

Чоловік американської співачки Мерайї Кері опинився в лікарі – як він вважає, через власну впертість і нерозсудливість.

Ніка Кеннон, із яким артистка поки не розлучилася, виклав фото себе в лікарняному ліжку, з грудьми, обліпленими датчиками, у Instagram.

"Не хвилюйтеся, тимчасова зупинка з технічних причин… Часом я буваю трохи нерозсудливим та впертим. Я мушу припинити заганяти свій організм. Я би хотів гарувати без упину, але двигун не тягне", - поділився Кеннон.

Чоловіка Мерайї Кері госпіталізували

Конкретної причини, чому йому знадобилася медична допомога, Нік не назвав.


"…Хоча я справді вважаю, що я – супергерой… Я наразі не кажу, що я – Бетмен, але скажу, що ніхто ще не бачив мене та Бетмена разом, у одній кімнаті", - пожартував він.

Нагадаємо, Мерайїн чоловік і раніше не відрізнявся міцним здоров'ям. У 2012-му році його госпіталізували з нирковою недостатністю. Тоді ще щасливе подружжя постило спільне фото у лікарняному ліжку.

Як згодом розповів Нік "People", він страждає на аутоімунне захворювання, "схоже на вовчак", котре також спричинило утворення тромбів у його легенях.

Нік Кеннон із дітьми від Мерайї

"Мій лікар сказав, що моя робота мене уб’є – і він не жартує. Я думаю, моє здоров'я погіршилося почасти від того, що я небагато відпочивав та забагато працював…", - зізнався тоді Кеннон.

Нагадаємо, подейкують, працеголік Нік Кеннон хотів від Мерайї Кері відступних у розмірі 30 мільйонів доларів. Жінка відмовила, і тепер він пише про неї скандальну книжку.

Як відомо, в пари є двійко дітей: донька Монро та син Мороккан.

Фото з Instagram Ніка Кеннона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів