У батька Майкла Джексона стався ще один інсульт та зупинилося серце

27 липня 2015, 16:01

Подейкують, патріарх зіркової родини Джексонів , 87-річний Джо переніс іще один інсульт. Внаслідок цього він утратив зір.

Про це повідомляє "TMZ", посилаючись на власні джерела всередині сім'ї.

Батько покійного Майкла Джексона саме святкував свій день народження у бразильському Сан-Паулу, коли відчув запаморочення та перестав бачити. Його доправили до місцевої лікарні.

За повідомленням речника родини Джексонів, уже в лікарні в Джо сталося, один за одним, три серцевих напади. Його серце зупинилося на 10 секунд. Одначе лікарям вдалося реанімувати пацієнта. Джо поставили кардіостимулятор.


Майкл Джексон із мамою й татом

Представник зіркової сім'ї також розказав, що причиною інсульту, а також тимчасової сліпоти Джо став розрив артерії, розташованої за очима. Наразі зір до Майклового батька вже повернувся.

Нагадаємо, у Джексона вже було кілька інсультів. Востаннє його госпіталізували в Лас-Вегасі в 2012-му році. Також Майклів батько страждає на цукровий діабет.

Як відомо, Джо вже понад півстоліття одружений із Кетрін Джексон. Вони народили 10 дітей, іще в Джексона є позашлюбна дочка. В останні роки ходили чутки про розлучення Майклових тата й мами, але Кетрін їх спростовувала. Мати покійного поп-короля є опікуном трьох його дітей: Принца, Періс та Бланкіта.

Фото з Facebook Джо Джексона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів