Куніс і Катчер судяться через доньку

29 липня 2015, 11:04

Актори Міла Куніс і Ештон Катчер подали позов проти газетярів, які опублікували фотографії їхньої доньки Вайатт.

Зіркове подружжя не на жарт розлютилося на британське видання "The Daily Mail" й тягне його керівництво до суду, повідомляє "The Hollywood Reporter".

Днями Катчер і Куніс подали позов до Високого суду Лондона проти видавця "Associated Newspapers", який є власником британського таблоїду. Справа стосується двох публікацій, пов'язаних із 10-місячною Вайатт.

Актори закидають журналістам "протиправну публікацію папарацці фотографій сімейних пікніків" та використання поряд із приватними фото "реклами продуктів одягу поштою".


"Ештон і Міла, зрозуміло, цінують своє приватне та сімейне життя, і, зокрема, свій особистий час зі своєю дочкою", - сказав адвокат подружжя.

Куніс і Катчер хочуть покарати видання за публікацію приватних фото

"Як і будь-яка інша родина, вони повинні мати можливість насолоджуватися сімейними пікніками без переслідування фотографів. Вони ясно дали зрозуміти, що не згодні на публікацію фотографій у таких випадках", - додав він.

Нагадаємо, у липні минулого року актор Джордж Клуні назвав "The Daily Mail" "найгіршим таблоїдом" після того, як той надрукував розповідь про матір його дружини Амаль Аламуддін.

Десь у той самий час ще одна голлівудська зірка - Анджеліна Джолі подала позов проти британського видання через публікацію відео, на якому актриса буцімто перебуває під дією героїну.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів