Дауні-молодший знову заробив більше за всіх

5 серпня 2015, 10:20

Американську зірку Роберта Дауні-молодшого визнали найбільш високооплачуваним серед кіноакторів світу.

Він набагато випередив таких своїх колег як Джонні Депп та Бред Пітт.

Причому Дауні-молодший очолює рейтинг журналу "Forbes" уже третій рік поспіль.

За період із червня 2014-го по червень 2015-го Роберт заробив 80 мільйонів доларів. Більшу частину прибутку актор отримав завдяки ролі Залізної людини в фільмі "Месники: Ера Альтрона", пише сайт "Forbes".


Дауні-молодший знову всіх обскакав

Другу сходинку посів Джекі Чан, котрий став багатший на 50 мільйонів доларів. Нагадаємо, минулий рік приніс акторові не лише добрий заробіток, а й неприємності з сином, котрий відсидів у тюрмі за наркотики.

Третє місце в рейтингу має зірка "Форсажу" Він Дизель із результатом у 47 мільйонів. Четверте та п’яте, відповідно, дісталися Бредлі Куперу й Адаму Сендлеру. Причому розрив між ними порівняно невеликий, Бредлі за рік заробив 41,5 мільйона, Адам – 41.

Він Дизель за рік збагатів на 47 мільйонів доларів

До Топ-10 потрапили Том Круз, троє індійських кінозірок: Амітабх Баччан, Салман Хан та Акшай Кумар, а ще Марк Уолберг, відомий за фільмом "Планета мавп" Тіма Бертона.

Джонні Деппу вдалося дістатися лише 12-го місця. Його результат – 30 мільйонів доларів за рік. Ще нижче в рейтингу розташувалися Леонардо ДіКапріо, Деніел Крейг та Вілл Сміт. Останнє місце в двадцятці має Метт Деймон зі своїми 25 мільйонами доларів.

Бен Аффлек, Джордж Клуні та Бред Пітт посіли 22-гу, 27-му та 28-му сходинки.

Фото з Instagram Роберта Дауні-молодшого та Віна Дизеля

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів