Ростовська поліція дала Земфірі спокій

7 серпня 2015, 16:24

Проти російської співачки Земфіри не стали порушувати справу за хуліганські дії, які вона нібито скоїла під час концерту в 2013-му році.

Поліція Ростова-на-Дону не може притягнути артистку до відповідальності. Але не тому що немає провини, а лише тому, що спливли усі строки, пише "Лента.ру".

"У діях Рамазанової можуть вбачатися ознаки складу адміністративного правопорушення. Але у зв'язку з тим, що строки притягнення до адміністративної відповідальності становлять три місяці, а на момент проведення перевірки строки давності минули, було прийнято рішення не притягати співачку і до адміністративної відповідальності", - повідомило джерело в поліції.

Нагадаємо, із заявою у відділ поліції Ростова-на-Дону в липні цього року звернувся чоловік, який відвідав концерт Земфіри ще два роки тому. Чолов'яга стверджує, що співачка образила його під час виступу.


Російська поліція не стала притяягати Земфіру до відповідальності за "хуліганство"

Виступ Земфіри в Ростові-на-Дону відбувся 20-го жовтня 2013-го року.

На концерті відвідувачі вели себе неадекватно і вимагали від артистки виконання певних пісень. У відповідь на крики із зали "Ромашки давай!" Земфіра нецензурно вилаялася, а потім сказала в мікрофон: "Я зараз тобі так дам, що не зможеш нести!".

У фінальній композиції "Аривидерчи! вона замість "Я ніколи не повернуся додому" заспівала "Я ніколи не повернуся в Ростов".

Нагадаємо, нещодавно Земфіра мала виступ на фестивалі у Тбілісі. Співачка на сцені розгорнула прапор України, який їй передали із зали. Земфіра помахала жовто-блакитним стягом, а потім прив'язала до мікрофона і продовжила виступ.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів