Прокуратура Криму взялася перевіряти Білик

20 серпня 2015, 16:54

Вояж співачки Ірини Білик до окупованого Криму, схоже, вилізе їй боком.

До прокуратури Криму надійшло звернення від лідера кримського "Євромайдану" Андрія Щекуна про притягнення артистки до адміністративної відповідальності за незаконний перетин кордону з півостровом.

Про це повідомив під час прес-конференції виконуючий обов’язків прокурора АР Крим Назар Холодницький, пише "Укрінформ".

"До нас надійшло звернення Андрія Щекуна про притягнення громадянки Білик до адміністративної відповідальності за незаконний перетин кордону", - сказав він.


Холодницький додав, що, за попередньою інформацією, у діях співачки вбачаються ознаки порушення ст. 204 Кодексу про адміністративні правопорушення.

Білик можуть покарати за незаконний перетин кордону окупованого Криму

"Ми бачили інтерв'ю, де вона сказала, що залетіла в Крим через Москву, але є порядок, відповідно до закону "Про тимчасово окуповані території", який чітко говорить, що перетин тимчасової межі з Кримом можливий лише через офіційні пункти пропуску", - зазначив прокурор.

За словами Холодницького, звернення Щекуна прокуратура перенаправила в УМВС АР Крим з метою перевірки та вжиття заходів щодо притягнення до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, народна співачка України Ірина Білик нещодавно з'їздила до окупованого Криму в обхід українського законодавства - прилетівши на літаку з російського аеропорту.

Про це стало відомо завдяки Instagram співака Філіпа Кіркорова, який виклав селфі з Білик.

Після в української співачки взялися виправдовуватися: мовляв, у Криму Ірина Білик була лише на весіллі подруги, а не у журі конкурсу "Нова хвиля". Тепер артистка має намір судитися зі ЗМІ за наклеп.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів