Путін нап'яв спортивки за 1000 євро й закрутив з чемпіонкою з боксу?

2 вересня 2015, 11:04

Російський президент Володимир Путін поки що не готовий дати своїм підданим приклад рішучого імпортозаміщення – принаймні, коли йдеться про одяг.

В Інтернеті "опізнали" штанці та кофтину, в яких політик днями демонстрував фізкультуру в компанії Дмитра Медведєва.

Стало відомо, де Путін купляв свої штани

Це не якісь там "треніки" підмосковної швейної фабрики, а вироби італійського бренду "Loro Piana" вартістю в понад 1000 євро за штани й понад 1500 – за бомбер.

Помилуватися та дізнатися про склад тканини, котру було обрано для президентського тіла, можна на сайтах "Mr Porter" та "Loro Piana".


Російський президент надає перевагу італійському одягу

Як відомо, не пасе задніх і Медведєв. Він для спортивної фотосесії обрав кросівки відомого бренду, котрі ще й додали йому зросту, "піднесши" над Путіним.

Нагадаємо, тренування, поїдання м'яса та чаювання з цоканням Путіна й Медведєва надихнуло інтернет-користувачів на силу-силенну фотожаб.

Штани за 800 фунтів, кофтинка за 1550 євро

До слова, американські ЗМІ приписують російському керманичу нову пасію, 39-річну абсолютну чемпіонку світу з боксу Наталію Рагозіну на прізвисько "Кувалда".

Днями на офіційному сайті Кремля з'явилося фото Путіна на міжнародному турнірі з самбо у Сочі. Коло нього якраз сидить усміхнена Наталія.

Як нагадує видання "The Daily Beast", Рагозіна, котра завершила спортивну карєру в 2009-му, знялася в кількох відвертих фотосесіях, зокрема для журналу "Penthouse".

Нова фаворитка Путіна - абсолютна чемпіонка світу з боксу?

Що ж до колишньої гімнастки Аліни Кабаєвої, котру вважають неофіційною дружиною Путіна та матір'ю двох його дітей, то вона останнім часом ніби погладшала та змінилася на лице.

Прінтскрін з сайтів "Mr Porter" та "Loro Piana", фото з сайту Путіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів