"R.E.M." вилаяли "клоуна" Трампа за свою пісню

10 вересня 2015, 14:20

Бізнесменові Дональду Трампу таки мало скандалів, які від самого початку супроводжують його передвиборчу кампанію.

На сей раз кандидат у президенти США розлютив рокерів "R.E.M.", використавши без дозволу їхню пісню. Вони зробили офіційну заяву, ну і нагнули трохи матюків у Twitter.

Про це пише "Contact Music".

Композиція "It's The End Of The World" пролунала на одному з заходів у рамках передвиборчої кампанії Трампа.


Учасники "R.E.M.": Майкл Стайп, Майк Міллз і Пітер Бак відреагували на це спільною заявою-зверненням до кандидатів із вимогою припинити використовувати їхню музику.

Схоже, Трамп може сміливо викреслювати "R.E.M." зі списку своїх виборців

Музиканти підкреслили, що медіа та американські виборці мають бачити повну картину та не дозволяти "випедрьожним політикам" відволікати себе від гострих проблем сьогодення та нинішньої президентської кампанії.

Міллз і Страйп також сказали, що думають, у Twitter.

"Пішли ви нах…, ви, численні зануди, що привертають до себе увагу, ласі до влади чоловічки. Не використовуйте нашу музику чи мій голос заради ваших дебільних фарсів-кампаній", - написав у своєму мікроблозі Страйп.

"Особисто я вважаю, що Рудий клоун (Трамп) робитиме все, щоби привернути до себе увагу. Я навіснію від того, що йому сприяю…", - додав Міллз.

Нагадаємо, про свій намір балотуватися в президенти Дональд Трамп заявив у червні, і відтоді встиг образити мексиканців, зажити репутації расиста, стати об’єктом критики багатьох відомих персон та змусити одразу кілька країн відмовитися від участі в конкурсі "Міс Всесвіт".

Фото з Facebook "R.E.M."

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів