Путін подзвонив Елтону Джону, а Мілонов хоче з ним на дебати

15 вересня 2015, 11:28

Британський співак Елтон Джон, котрий уже давно хотів обговорити з російським президентом утиски, яких зазнають в його країні представники секс-меншин, нарешті отримав таку нагоду. Путін сам йому зателефонував.

Заразом побалакати з сером Елтоном про гомосексуалізм закортіло і скандальному депутатові Віталію Мілонову.

Про дзвінок Путіна артист написав у своєму Instagram.

"Дякую вам, президенте Володимир Путін, що зв’язалися зі мною сьогодні та поговорили по телефону. З нетерпінням чекаю нашої особистої зустрічі, щоби обговорити рівність прав для ЛГБТ в Росії", - оголосив він.


До слова, в своєму попередньому пості співак виклав основні тези своєї розмови з Петром Порошенком. Елтон Джон попросив президента України покласти край дискримінації на робочому місці за ознакою статі та сексуальної орієнтації, а також забезпечити кримінальну відповідальність за злочини, скоєні на ґрунті ненависті.

Путін поки що обмежився телефонною розмовою з Елтоном Джоном

Ще Елтон Джон подякував Порошенку та першій леді за теплий прийом, який отримали вони з чоловіком Девідом Фернішем.

Між тим особисто зустрітися з Елтоном Джоном уже готовий Віталій Мілонов. Російський депутат, котрий уже переміг пітерських геїв, прагне розказати зірці, як через ЛГБТ руйнується європейське суспільство. Про це пишуть "Известия".

"…Я би поспілкувався з ним про європейські спільноти ЛГБТ. Обговорив би з ним нежиттєздатність такого суспільства, котре ламає традиційні устої, цінності, мораль. Ця спільнота знищує свою здатність захищатися, протистояти зовнішнім факторам, наприклад, такий стан ми бачимо наразі. Суспільство в Європі руйнується", - попередив він.

Щоправда, представник Елтона Джона повідомив, що просто зараз зірка не готовий узяти участь у дебатах із Мілоновим.

Нагадаємо, днями співак виступив у Києві на форумі Ялтинської Європейської стратегії (YES). Він говорив важливість толерантного ставлення до секс-меншин в Україні.

Фото з Instagram Елтона Джона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів