Бекхем розповіла про суворе виховання та "ніж у серце" від доньки

15 вересня 2015, 15:55

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем та її чоловік, колишній спортсмен та майбутня кінозірка Девід Бекхем виховують своїх дітей досить суворо.

Зі слів Вікторії, вони не слухаються її лише в одному. А ще донька Харпер нещодавно "встромила ніж у серце" своїй мамі.

Про це Бекхем розповіла в американському ранковому телешоу, пише "Contact Music".

"Ми завжди були жорсткі з дітьми. У них прекрасні манери. Вони завжди кажуть "будь ласка" і "дякую", я вважаю, що це дуже важливо", - поділилася 41-річна Вікторія.


"У той самий час вони все одно веселяться. Вони все одно гасають будинком і казяться, співають і танцюють, і копають м'ячі, що я їм не дозволяю, але, здається, це лише одна річ, де я не можу з ними впоратися. Вони не припинять грати в футбол у будинку", - визнала вона.

Також Вікторія розповіла, що донька Харпер уже обрала собі професію, і піде мала не по матусиних слідах.

"Вона любить моду, як усі дівчата. Любить накладати макіяж і бавитися з моїм взуттям, але вона любить спорт. Вона – маленька пацанка, бо, зрозуміло, в неї троє братів", - зазначила дружина Бекхема.

"Якось вона мені сказала: "Мамусю, я думаю, що хочу грати в футбол!"… Ніж у серце. У мене ж троє хлопців, які хочуть грати в футбол. Ну ж бо! Хай хоч одне з них захоче займатися модою чи танцями!", - побідкалася Вікторія.

Нагадаємо, Девід Бекхем, котрого нещодавно визнали найкращим зірковим татком, розказав, що виховує своїх синів джентльменами. А ще, здається, Вікторія перебільшує щодо жорсткості виховання, адже її чоловік говорив, що дітям дозволяться 99% того, що вони хочуть.

Фото з Instagram Вікторії Бекхем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів