Принц Гаррі відзначив день народження з колишньою

17 вересня 2015, 12:23

Подейкували, британський принц Гаррі планує возз’єднатися зі своєю екс-подружкою Челсі Дейві на свій 31-й день народження. І чарівливий рудань дійсно відгуляв своє свято з колишньою, але не з тією.

Гаррі святкував у пабі з друзями та з актрисою Крессідою Бонас.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Між іншим, за день до того стало відомо, що 26-річна Крессіда розлучилася зі своїм хлопцем. Щоправда, джерела не певні щодо того, що вона не збирається повертатися до Гаррі.


Як відомо, принц зустрічався з Бонас два роки. Вони розійшлися в березні 2014-го, але зберегли дружні стосунки.

Принц Гаррі запросив колишню дівчину на святкування свого 21-річчя

"Гаррі та Кресс ніколи не втрачали зв’язку, вони нерівно дихають одне до одного. Нині вони не разом, і хоча ніколи не можна казати "ніколи" , я був би дуже здивований, якби це сталося", - зазначив один із інформаторів.

Подейкували, Крессіда надто важко переносила надмірну увагу ЗМІ та широкого загалу до себе як до подружки члена королівської родини. Вона боялася, що це негативно позначиться на її кар’єрі. Зі слів джерела, проблеми, через котрі розійшлася пара, ніде не ділися.

Нагадаємо, на свій день народження принц Гаррі мав намір злетіти на винищувачі Другої світової, але поступився своїм місцем 95-річному ветеранові. Як зізнався молодик "Channel 4", у цей момент він почувався "наче гордий батько", пише "People".

Фото з Facebook Британської монархії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів