Метт Деймон: Гей ти або ні, глядачу не треба цього знати

29 вересня 2015, 16:15

Американська кінозірка Метт Деймон вважає, що актор не повинен обговорювати свою сексуальну орієнтацію, а має лишити для глядача таємницю.

Актор пригадав, як образливо то було, коли в 1990-х поповзли чутки, що вони з Беном Аффлеком – гей-пара.

Про це Деймон говорив у інтерв’ю "The Guardian".

Метт вважає, що бути відкритим геєм у кінобізнесі – це дуже непросто, і почасти він відчув це на собі, хоча й є гетеросексуалом.


"Коли ми з Беном (Аффлеком) уперше з'явилися на екрані, поповзли чутки, що ми – геї, бо два хлопці разом написали сценарій", - поділився він.

Деймона і Аффлека колись вважали гей-парою

"Це наче звичайна плітка… але вона ставить тебе в химерну позицію, де ти мусиш відповідати на питання, розумієте, про що я? І це глибоко образливо. Я не хочу (відповідати на такі питання), це так, ніби це якась болячка – ніби я роблю моїх друзів (геїв) цапами-відбувайлами", - зазначив Деймон.

Як приклад він наводить Руперта Еверетта, якого вважає класичним актором, "красивішим за всіх", але якому приходилося непереливки через його відверту позицію щодо власної нетрадиційної орієнтації.

Деймон констатує, що ставлення суспільства до геїв змінюється, і вітає легалізацію гей-шлюбів.

"Але що стосується акторів, я вважаю, що чим менше люди про тебе знають, тим кращий ти актор. Сексуальність – велика частина цього. Гетеросексуал ти або гей, люди не повинні нічого знати про твою сексуальність, бо це – одна з таємниць, котрі ти мусиш уміти зіграти", - підсумував Метт.

Як відомо, Метт Деймон із Беном Аффлеком - друзяки, і якось Метт надіслав Бену зображення свого голого зада.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів