Lady Gaga розказала про депресію, а її наречений – про ляпаса

16 жовтня 2015, 11:40

Американська співачка Lady Gaga зізналася, що все своє життя вона змушена вести боротьбу з депресією та тривожністю.

А її наречений-актор Тейлор Кінні пригадав, з чого в них усе почалося – з ляпаса.

Lady Gaga разом із Елтоном Джоном знялася для обкладинки "Billboard".

У інтерв'ю співачка заявила, що старший колега для неї мов батько. Разом вони борються за права геїв та за те, щоби покласти край цькуванню, якого зазнають юні хлопці та дівчата нетрадиційної сексуальної орієнтації.


Зі слів Gaga, такі діти потерпають від депресії, тривоги та самотності, і вона їх чудово розуміє.

"Вони читають усі ці сповнені ненависті слова в Інтернеті. Інтернет – це туалет. Справді. Взагалі це фантастичний ресурс – але щоби витягти звідти щось хороше, треба покопирсатися в лайні", - зазначила співачка.

Lady Gaga все життя бореться з депресією

"Я страждаю на депресію та тривожність усе моє життя. Я досі страждаю від цього кожнісінький день. Я просто хочу, щоби ці діти знали, ця глибина, яку вони відчувають – це нормально. Ми такими народилися…", - сказала Lady Gaga.

Окрім того, що співачку іноді мучить смуток і тривога, вона не любить несподіваних поцілунків. А цьому особисто переконався її наречений Тейлор Кінні, який свого часу вхопив від зірки помордаса. Це було тоді, коли він знімався в її кліпі "You and I", пише "Contact Music".

"Пам'ятаю, як я підійшов до неї, ми кружляли, і я поцілував її, а вона того не чекала. Нас зняли, і вона дала мені ляпаса. Це було так химерно. Під час наступного дубля я знову це зробив, і тоді вже вона мене не била…", - пригадав Кінні.

"Ми добре провели час. Я думаю, між нами виникла хімія. Пригадую, то була пізня зйомка. Ми знімали до четвертої-п'ятої ранку, десь так. Ми обмінялися контактами. Минуло кілька тижнів, і ми не припиняли спілкуватися, а потім ось що вийшло", - підсумував молодик.

Як відомо, Тейлор і Lady Gaga почали зустрічатися в 2011-му, а взимку 2015-го актор покликав співачку заміж.

Фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів