Я природжений спокусник: У Берлусконі вийшла біографія

20 жовтня 2015, 12:40

Скандальний політик та друзяка Володимира Путіна, 79-річний екс-прем'єр Італії Сільвіо Берлусконі зізнався, що з жіночками він уже ні на що не здатний.

Попри свою славу серцеїда та розпусника, він заявив, що насправді часто не він когось спокушав, а спокушали його, бо він був ласим шматочком. Водночас він таки є "природженим спокусником".

Біографію Сільвіо написав американський журналіст Алан Фрідман. Фрагменти с книги наводить "The Daily Mail".

"Я не відчуваю за собою жодної провини", - підкреслив Берлусконі, котрий був героєм численних секс-скандалів.


"Коли я був тінейджером, моя мама завжди казала, що я – найкрасивіший парубок на пляжі. Я співав, грав на гітарі та був чудовий у спорті, тож дівчат я дуже приваблював. По правді, я б сказав, що часто це я був тим, кого спокушали, а не парубком, котрий когось спокушав", - запевнив він.

Берлусконі з нинішньою дамою серця, 29-річною Франческою Паскале

Секрет свого успіху, зокрема і в бізнесі, і в політиці, Берлусконі пояснив так: "Я – природжений спокусник. Мені завжди добре вдавалося створювати особисті зв’язки, почуття, хімію. Так я досягаю своїх цілій", - розкрив карти Сільвіо.

Зі слів Берлусконі, його життя не настільки захоплююче, як хтось вважає. Він називає себе працеголіком, котрий насправді "не присвячував значну частину свого життя гонитві та спокушанні представниць слабкої статі".

Численні скандальні історії про себе Сільвіо називає "фантазіями", мета котрих – нашкодити йому як публічній фігурі.

Хай там як, але тепер, у свої 79 екс-прем'єр узагалі безпечний для жіноцтва. Довести це читачам має наведений у книзі епізод, де Берлусконі просить футболіста Саллі Мунтарі, котрий на той час грав у "Мілані", познайомити його зі своєю дружиною.

"Гей, коли ти мене представиш своїй дружині? Усі кажуть, що вона – найгарніша з усіх дівчат. Я би хотів з нею познайомитися. Просто побачити. Я ж такий старий, я більше ні на що не здатен…", - намагався співвласник "Мілану" приспати пильність Мунтарі, відомого своїм запальним характером.

Варто нагадати, що саме в той час на весь світ гриміла історія про секс-вечірки "бунга-бунга", котрі буцімто влаштовував Берлусконі.

"Природжений спокусник" дав інтерв'ю для біографічної книги

Подейкують, що коли британський прем’єр Девід Кемерон їхав на зустріч до італійського колеги, то на прощання сказав своїй дружині: "Не хвилюйся, Саманто. Я когось попрошу, щоби мене витягли з джакузі до того, як з'являться шльондри".

Сам Берлусконі в біографії називає себе сім’янином, котрий намагався присвячувати свій вільний час вихованню дітей. Як відомо, їх у нього п’ятеро: двоє від першої дружини Карли Ельвіри і троє – від другої, актриси Вероніки Ларіо.

Уперше Сільвіо побачив її в театрі, був підкорений красою її грудей, і після спектаклю прийшов із трояндами до її гримерки. Нагадаємо, проживши з політиком 17 років, у своїй заяві до преси Ларіо пояснила причину розлучення так: "Я не можу лишатися з чоловіком, котрий таскається по малолітках".

Як відомо, нині Берлусконі заручений з 29-річною акторкою Франческою Паскале.

Нагадаємо, навесні 2015-го суд виправдав Сільвіо, котрого звинувачували в сексуальному зв’язку з неповнолітньою. А нещодавно Путін звозив його до окупованого Криму.

Фото з Instagram Берлусконі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів