Дочка Джексона "вийшла заміж", а син сказав, хто його тато

23 жовтня 2015, 15:22

17-річна донька покійного співака Майкла Джексона Періс дала привід для чуток про своє заміжжя, буцімто додавши в Instagram до свого прізвища прізвище свого коханого.

А її брат Принц відповів на закиди щодо того, що він не є біологічним нащадком поп-короля.

Про це пише "Ace Showbiz".

У фотоблозі, який приписують доньці співака, вона тепер зветься Періс Джексон Кестеллоу. Одначе джерела, наближені до зіркової родини, не підтвердили чуток про заміжжя дівчини. Періс неповнолітня і не змогла б таке утнути без дозволу опікунів.


Періс Джексон поки що не по-справжньому вийшла заміж?

Як повідомляли раніше інформатори "Radar Online", Джексон таки планує вийти заміж за Честера Кестеллоу, але після 18-річчя. Причому родичі дівчини наполягають на укладенні шлюбного контракту, щоби убезпечити спадок Періс. Але водночас, враховуючи крихкий емоційний стан доньки співака та спробу самогубства в минулому, вони бояться її розсердити чи відштовхнути.

Тим часом старший брат Періс, Принц певною мірою підтвердив чутки про те, що вони з Майклом біологічно можуть бути не родичами. Проте юнак підкреслив, що Джексон – його тато, хай там що.

Принц вважає Майкла своїм татом

У Twitter якийсь "доброзичливець" написав Принцові, мовляв, усі знають, що він – ніякий не Джексон, і годі ховатися за фальшивим фасадом.

Принц на це відповів старим прислів’ям, у якому говориться, що присяга на крові міцніша за кревний зв'язок.

"Мене виростив мій тато, з моєю сестрою та братом", - написав парубок.

Як пише "TMZ", є версія, що спражній батько Принца – один із лікарів покійного артиста Арнольд Клейн. Кілька років тому чолов’яга сам про це оголосив і як доказ наводив фото, на якому вони з Принцом буцімто схожі.

Майкл Джексон із маленьким Принцом

Одначе портал з упевненістю заявляє, що Клейн не є батьком Принца, так само як і Майкл Джексон.

Нагадаємо, після смерті Джексона заявили про себе вже кілька "біологічних батьків" його дітей-спадкоємців, і навіть ще один "син".

Фото з Instagram Періс та Принца Джексонів

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів