Зірковий Хелловін: Клум з фальшивою дупою, кривава Стефані, скелет Лопес

1 листопада 2015, 09:14

31-го жовтня в усьому світі пройшли вечірки, присвячені Хелловіну. Моторошне свято не проігнорували й зірки, позмагавшись у креативності при підготовці костюмів.

Фотографіями тепер рясніють Instagram'и.

Співачка Дженніфер Лопес за допомогою гриму стала скелетом. Між іншим, ліворуч од неї на фото - це Гайді Клум.

Супермодель, як завжди, ретельніше підійшла до свого перевтілення. У силіконовій масці та перуці, з накладними цицьками та дупою вона стала сексапільною рудулею Джессікою Реббіт, героїнею мультиків про кролика Роджера.


Алісса Мілано перетворилася Диво-жінку з коміксів. Але коли її маля хоче їсти, навіть супергероїня мусить відкласти на потім порятунок світу та негайно дати їй цицю. Саме таким фото з 10-місячною донечкою Елізабеллою поділилася акторка.

Співачка Гвен Стефані, котра зараз розлучається з чоловіком, стала трохи сумною дівчиною-ковбоєм у кривавих патьоках.

Її колега Ферджі з чоловіком Джошем Дюамелем придумали образ на двох: він став кутюр’є Карлом Лагерфельдом, а вона – його гламурною кицькою Чупетт.

Деякі зіркові дітки теж вразили соцмережі своїми костюмами. Наприклад, 5-річний син супермоделі Жізель Бюндхен став Халком, а його 2-річна сестричка Вівіан – рибкою Немо.

Маленька модниця Кармен Болдуїн встигла вигуляти два костюми – принцеси Граноли та феї Дзвіночка. Її менший братик Рафаель став слоненям, мама Хіларія – чорновусим кролем, а тато Алек обмежився маскою.

Співачка Пінк, її чоловік Кері Гарт та дочка Віллоу перевтілилися в героїв "Іншопланетянина" Спілберга. Нагадаємо, торік зіркова пара "надихнулася" самогубством Курта Кобейна.

Фото з соцмреж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів