Перрі лякала гігантськими очима, Свіфт стала сніговиком. ФОТО

2 листопада 2015, 15:15

Зіркові Instagram продовжують рясніти фотографіями з хелловінівських вечірок, що відбулися в ці вихідні.

Так співачка Кеті Перрі встигла вигуляти два образи – жінки-мікрофона та моторошної сумної дівчини з величезними очицями.

Бейонсе з чоловіком Jay-Z та донечкою Блю Айві стали героями комедії "Подорож до Америки".

Coming to America🎃

Фото опубликовано Beyoncé (@beyonce) Ноя 1 2015 в 1:15 PST

Актори Він Дизель та Зої Салдана з родинами святкували Хелловін разом. На фото нижче зірка "Форсажа" в образі вовка тримає синів-двійнят Зої, личка котрих та досі воліла не показувати публіці. На руках у Салдани, вочевидь, донечка Дизеля Полін, котру він назвав на честь загиблого колеги.


Гвінет Пелтроу, котра й так має в особі дочки Еппл свою малу копію, хелловінівський образ теж зробила однаковий з нею. Парочка стала скелетами.

Тейлор Свіфт якраз на Хелловін завершила свій гастрольний тур Америкою і з цієї нагоди приготувала для шанувальників сюрприз. Гостею на сцені стала Ідіна Мензель, виконавиця хіта "Let It Go" з оскароносного мультика "Крижане серце". Артистки заспівали удвох, причому Тейлор вбралася сніговичком Олафом.

Актор та реслер Дуейн "Скеля" Джонсон, котрий нещодавно потрапив до Книги рекордів Гіннеса, показав себе в образі любителя шпинату моряка Папая.

Нагадаємо, вигадниця Гайді Клум цього року стала цицькатою та пишнодупою героїнею мультфільму, а Дженніфер Лопес перетворилася на скелет.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів