Тарантіно про поліцейський бойкот: Мені хочуть заткнути рота

4 листопада 2015, 10:19

Актор та режисер Квентін Тарантіно заявив, що ніколи не стверджував, що всі поліцейські – убивці.

Одначе, на думку кінозірки, масовий бойкот із боку американський правоохоронців у відповідь на його гострі висловлювання – це спосіб заткнути йому рота, та його не залякати.

Тарантіно вперше прокоментував цей скандал, пише "Contact Music"із посиланням на "Los Angeles Times".

"Замість того, щоби розібратися з випадками поліцейської жорстокості, замість того, щоби дослідити проблему поліцейської жорстокості в цій країні, вони радше вкажуть на мене", - заявив Тарантіно.


"Це для того, щоби я заткнувся. Щоби дискредитувати мене. Щоби залякати мене. Щоби заткнути мені рота, і навіть ще важливіше, щоби попередити кожну видатну людину, що, можливо, відчуває потребу приєднатися до цього боку суперечки", - зазначив кінодіяч.

Тарантіно не злякається і не дасть заткнути собі рота

Водночас Квентін підкреслив, що він ніколи не мав на увазі, що всі поліцейські є вбивцями.

"Усі копи – не вбивці. Я ніколи такого не казав. Ніколи навіть не натякав на таке", - запевнив він.

Як відомо, наприкінці жовтня Тарантіно взяв участь у акції протесту проти жорстокості та свавілля поліції в Нью-Йорку. З трибуни він заявив, що не стоятиме осторонь, коли відбувається вбивство, і що вбивць треба називати вбивцями.

За нещасливим збігом, той мітинг відбувся за кілька днів після того, як одного з нью-йоркських поліцейських було вбито під час переслідування озброєного підозрюваного в Гарлемі.

Союзи поліцейських Нью-Йорка, Лос-Анджелеса, Філадельфії, Чикаго та Х'юстона, обурені заявами Тарантіно, закликали бойкотувати його фільми, починаючи з вестерну "Ненависна вісімка", що має вийти в прокат на Різдво.

Бойкот також підтримало об'єднання Орден поліцейського братства, найбільша світова організація правоохоронців, що нараховує понад 330 тисяч членів.

Нагадаємо, нью-йоркська профспілка поліцейських назвала Тарантіно "постачальником виродження", котрий зводить наклеп на людей, що віддають свої життя для захисту суспільства від злочинності та беззаконня.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів