Напівгола Чехова жінкам: Навчіться захоплюватися собою

4 листопада 2015, 16:58

Російська телеведуча Анфіса Чехова, яка славиться своїми пишними формами, невтомно закликає жінок навчитися любити себе.

У своєму Instagram Анфіса виклала фото в купальнику та написала цілу петицію для жінок, які не люблять себе.

Анфіса намагається навчити жінок любити себе на своєму прикладі

"Щоб бути щасливою, жінці необхідно любити себе! Але нас у дитинстві, з різних причин, якось до цього не привчають. Навпаки вчать любити кого завгодно (батьків, чоловіка, дітей, подруг, родичів) крім себе! Собою ми начебто маємо бути завжди незадоволені, щоби вдосконалюватися, рости, ставати краще", - зазначила Чехова.

"Але, це велика омана! Нелюбов до себе позбавляє нас жіночої сили, з м'ясом вириває наші крила і забирає у нас будь-яку привабливість. Як багато дійсно красивих жінок виють від самотності. І кажуть: "Чоловіки нас просто бояться!" - наголосила телеведуча.


Раніше Чехова вже писала подібні пости під своїми фото в купальнику

Анфіса також обурилася через те, що дуже багато жінок проживають життя неоціненими у служінні іншим людям.

"А чоловіки завжди реагують на внутрішню енергію жінки. Вони клюють тільки на смачну наживку задоволення собою, захоплення своєю жіночністю і красою. Для того, що б тебе Любили необхідно Любити себе, Захоплюватися, Радіти зустрічі з собою щодня! Для початку в Дзеркалі", - заявила Чехова.

"Щодня, як зарядку, підійти до дзеркала і сказати собі багато-багато хороших слів, приголубити себе, похвалити! Це необхідне щоденне заняття на шляху до Безумовної Любові до Себе", - резюмувала телеведуча.

Нагадаємо, у серпні Чехова сперечалася з Ксенією Собчак, яка заявила, що не любить товстих людей.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів