Кіркоров: Хочу, щоб мої діти вчилися і жили в Росії

6 листопада 2015, 17:47

Російський співак Філіп Кіркоров запевняє, що з появою дітей в нього настала тиша, спокій і гармонія. Артист мріє аби його син і донька жили і навчалися в Росії.

Окрім цього Філіп хоче, аби між росіянами і українцями настав мир і він знову зміг би їздити на заробітки до України. Про це Кіркоров розповів в інтерв'ю "Собеседнику".

"Безумовно, з появою дітей у мене повністю перевернувся світогляд і з'явилася додаткова відповідальність... Скандалів не виходить. Ось уже п'ять років тиші. І повірте, зараз я живу в ладу з собою, в повній гармонії, спокої і в абсолютному щасті. Насолоджуюся кожною хвилиною, проведеною з дітьми", - зауважив співак.

Кіркоров не лише став тихіше, але й дещо погладшав?

Філіп зізнався, що намагається радувати дітей. Тож незабаром в його родині з'явиться новий член - цуцик.


"Не обов'язково постійно дивувати їх, робити дорогі подарунки, можна просто влаштувати дитяче свято і подарувати... цуценя. Що я і зроблю. Він схожий на лисеня на коротких ніжках. Це цуценя мені подарує подруга. Мій джек-рассел Покемон, на жаль, помер торік. Тепер у нас буде новий домашній вихованець. Назвіть це пустощами, як завгодно, але я щиро цьому радий", - пояснив артист.

Кіркоров запевняє, що його син і донька ходять до школи, де займаються діти "з різних верств суспільства":

"Я прекрасно розумію, що вони не повинні бути відірвані від життя. Незважаючи на те, що вони - діти артиста, вони живуть в соціумі. І я б хотів, щоб мої діти вчилися і жили в Росії. Незважаючи на те, що мені активно радять відправити їх жити і здобувати освіту за кордон".

Співак каже, що мріє про російське майбутнє для своїх дітей

Наостанок Філіп вирішив згадати й про свою дружбу з Ані Лорак і Таїсією Повалій.

"Жодна політична ситуація не зможе вплинути на мою дружбу з тією ж Ані Лорак, Таїсією Повалій, Андрієм Данилко - з цими дивовижними музикантами і хорошими людьми. І звичайно, дуже сумно, що за фото зі мною Іра Білик отримала по повній", - сказав він.

"Я ніколи не прийму всіх цих спроб розділити нас. І з нетерпінням чекаю, коли ж нарешті запанує мир і все нормалізується. І я щиро мрію незабаром показати моє нове шоу "Я" на Україні. А все, що я загадую, тьху-тьху-тьху, завжди збувається", - додав він.

Нагадаємо, нещодавно Кіркоров показав вбрання з метеликами, а його подружка-кума Ані Лорак - "роги".

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів