Кіркоров до Білик: Іра, я готовий з тобою розділити камеру на двох!

21 серпня 2015, 12:59

Російський співак Філіп Кіркоров взявся захищати свою подругу Ірину Білик.

Його обурило те, що артистку можуть притягнути до відповідальності за незаконний перетин кордону анексованого Криму. Тож Філіп поспішив заявити, що готовий навіть сісти разом з Ірою до однієї камери.

"Я навіть не міг уявити, що невинна фотографія, зроблена у вільний вечір, викличе стільки негативу", - сказав Кіркоров у коментарі "Комсомольській правді в Україні".

"Я б, звичайно, сказав: "Іра, я готовий з тобою розділити камеру на двох. Але мене навряд чи зараз пустять до тебе в Україну!". Хоча, думаю, заради цього можуть навіть і пустити. Напевно, зрадіють можливості посадити у в'язницю Філіпа Кіркорова. Ну що ж... Сьогодні такі закони,такі принципи, що я вже не дивуюся", - додав він.


Співак зауважив, що висловлює Білик свою "абсолютну підтримку" й запрошує її, в разі чого, до себе в Росію.

"Я завжди буду щасливий бачити її. Двері мого дому для Іри та її близьких завжди будуть відкритими", - запевнив Філя.

Кіркоров захищає Білик

Він також упевнений, що зводити рахунки із жінкою, співачкою заради задоволення якихось політичних пристрастей - це "виклик всьому цивілізованому світу".

"Цих людей самих треба саджати не на 15 діб, а на десять років або довічно. Я говорю про тих людей, які засуджують і присуджують до покарання красиву талановиту жінку з України, яка зустрілася зі своїм другом з Росії", - резюмував Кіркоров.

Нагадаємо, народна співачка України Ірина Білик нещодавно з'їздила до окупованого Криму в обхід українського законодавства - прилетівши на літаку з російського аеропорту.

Про це стало відомо завдяки Instagram співака Філіпа Кіркорова, який виклав селфі з Білик.

Після в української співачки взялися виправдовуватися: мовляв, у Криму Ірина Білик була лише на весіллі подруги, а не у журі конкурсу "Нова хвиля". Тепер артистка має намір судитися зі ЗМІ за наклеп.

Згодом стало відомо, що Білик можуть притягнути до адміністративної відповідальності за незаконний перетин кордону з півостровом.

Фото з соцмережі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів