Чоловік Гвен Стефані зраджував з її копією? ФОТО

12 листопада 2015, 16:34

Колишня нянька дітей співачки Гвен Стефані не лише буцімто затягла до себе в ліжко її чоловіка Гевіна Россдейла, а й намагалася стати її копією.

Подробиці про одержимість няньки Мінді Манн стати схожою на рокершу пише видання "The Daily Mail".

Жіночка, яка буцімто, три роки спала із Россдейлом за спиною Гвен, публікувала дещо дивні фото у своєму Facebook. На знімках Мінді до дрібниць копією зачіски, макіяж та стиль Стефані.

Мінді наслідувала Гвен

"Якщо Гвен з'їдала щось або тренувалася, або носила певну сумку, то Мінді робила теж саме. Гвен вважала, що це трохи дивно", - розповів інформатор.


За даними "Us Weekly", Гевін спершу заперечував роман із нянькою власних дітей. Та коли Стефані знайшла переписку коханців та навіть інтимні фото Мінді, які та надсилала її чоловікові, то Россдейл змушений був зізнатися у зраді.

Подейкують, що у день народження свого меншого сина Аполлона, поки Гвен відпочивала від пологів, Гевін розважався в ліжку няньки.

До слова, перший дзвінок про роман Россдейла із Мінді Манн з'явився ще у 2012-му році. Тоді папарацці заскочили парочку на прогулянці з дітьми. Найбільшу увагу привернула одна деталь: Гевін тримав руку на сідницях няньки.

Няня навіть носила одяг співачки

Кажуть, тоді чоловік зумів переконати дружину Гвен, що то сталося випадково і він просто допомагав Мінді піднятися на схил.

Нагадаємо, про намір Стефані розлучитися із Россдейлом стало відомо в серпні цього року.

Як відомо, в пари є троє спільних синів. Через те, що він ними опікувався, коли Гвен робила кар’єру та будувала бізнес, Гевін буцімто має намір забрати в неї 50 мільйонів доларів та будинок.

А згодом чоловік взагалі заявив, що Стефані його зрадила й оббрехала.

Прінсткрін "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів