Lady Gaga дістала нагороду від мами, а та розказала про її першу пісню

12 грудня 2015, 11:18

11-го грудня американській співачці Lady Gaga урочисто вручили заслужену нею відзнаку "Жінка року" від журналу "Billboard".

У залі зірку підтримували її коханий Тейлор Кінні, бабуся та мама Синтія. Остання навіть приєдналася до артистки на сцені, трохи розказала про її дитинство і символічно передала доньці в руки її нагороду.

Про це пишуть "People" та "Contact Music".

За словами Синтії, маленька Стефані вже в 4 рочки почала награвати щось на слух на фортепіано.


"У шість вона написала свою першу пісню – вона звалася "Долларові банкноти", - повідомила мама зірки.

Сама ж Gaga у своїй промові зауважила, що сьогоднішня музична індустрія – це "чортів парубоцький клуб, у який жінки просто не можуть потрапити".

"Я так довго старалася, я просто дуже хотіла, щоби мене в цьому бізнесі всерйоз сприймали як музиканта, більше за мій розум, аніж за моє тіло", - поділилася артистка

He said, "honey you're always my Woman of the Year." HAPPY HOLIDAYS! #billboard

Фото опубликовано The Countess (@ladygaga) Дек 11 2015 в 6:17 PST

"Сьогоднішній вечір дуже важливий, оскільки жінки привносять до музики мудрість, дуже особливу й унікальну…", - підкреслила вона.

До слова, днями Lady Gaga номінували на "Золотий глобус" за її роль у серіалі "Американська історія жахів: Готель". Також зірку номіновано на "Греммі" за пісню "Til It Happens to You", записану нею для документального фільму, присвяченому гострій проблемі зґвалтувань у студмістечках.

Як відомо, Lady Gaga сама колись стала жертвою сексуального насильства.

Фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів