ДіКапріо тричі уникнув смерті

16 грудня 2015, 10:52

Американський актор Леонардо ДіКапріо вважає себе трішечки котом, бо з дев'яти життів кілька він уже використав.

Як зізнався кінозірка, у 41 рік він уже тричі був на крок від смерті, але рятувався.

Про це він розказав журналові "Wired".

"Мої друзі називають мене останньою людиною, з котрою вони б хотіли вирушити в якісь екстремальні пригоди, бо я завжди близький до того, щоби втрапити в якесь лихо", - поділився Лео.


Для початку актор пригадав випадок, коли його мало не зжерла біла акула. Нагадаємо, під час зйомок у Південній Африці ДіКапріо опустили в воду в спеціальній клітці, що мала захистити його від хижаків. Проте акула до половини заскочила в неї згори та лише дивом не дісталася до Леонардо.

"Ті люди казали, що за 30 років, що вони цим займаються, такого жодного разу не траплялося", - поділився актор.

Потім ДіКапріо мало не загинув у авіакатастрофі, як летів до Росії.

ДіКапріо міг загинути вже тричі

"Я сидів у бізнес-класі, і двигун вибухнув просто в мене перед очима… Я сидів і дивився на крило, і раптом усе крило вибухнуло як вогняна куля. У цю мить лише я бачив, як та гігантська турбіна вибухнула наче комета. Це було божевілля", - розповів Лео, чий літак, на щастя, зміг здійснити аварійну посадку.

Утретє кінозірка зазирнув смерті в очі, коли займався скайдайвінгом.

"Це був стрибок у тандемі. Ми випустили перший парашут, він виявився заплутаний. Джентльмен, із яким я стрибав, його відрізав. Ми перебували у вільному падінні ще 5, 10 секунд. Я навіть не подумав про запасний парашут, тож я гадав, що ми просто падаємо назустріч нашій смерті", - пригадав актор.

Неймовірно, але й другий парашут виявився заплутаним, проте інструкторові врешті вдалося його розплутати.

"Смішна частина – це коли він сказав: "Напевно, ви зламаєте ноги, бо ми надто швидко знижуємося". Після того, як усе твоє життя пронеслося в тебе перед очима – двічі – він каже: "О, і ноги ви зламаєте", - поділився Лео.

На щастя, акторові ноги лишилися цілі, але з парашутом від відтоді більше не стрибає.

Нагадаємо, подейкують, ДіКапріо нарешті зважився на пригоду, котра найбільше жахає кожного затятого холостяка. Він буцімто заручився з моделлю Келлі "Ноги" Рорбах та навіть представив її найголовнішій жінці свого життя – своїй мамі.

Фото з Instagram Леонардо ДіКапріо

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів