Доньці Джексона знову загрожує нервовий зрив?

22 січня 2016, 16:12

Подейкують, родичі 17-річної Періс Джексон, котра в 2013-му році скоїла спробу самогубства, знову дуже стривожені її психологічним станом та поведінкою.

Єдина донька покійного поп-короля Майкла Джексона досі не відростила собі товстої шкіри, і її так само ранить надмірна увага до неї суспільства та ЗМІ. А ще дівчина тяжко переживає розрив зі своїм першим бойфрендом.

Про це пише "Radar Online".

Нещодавно папарацці сфотографували неповнолітню Періс на вулиці з цигаркою. І замість того, щоби проігнорувати напади на себе у соцмережах, дівчина "підгодувала троллів", написавши емоційний пост у своєму Instagram, а потім його видаливши.


"Палити – це не круто. Я зрозуміла. Звісно, це, блін, перекриває все решта, що було в мене в минулому. Це найгірша річ, яку я могла би зараз робити. Особливо порівняно з понад половиною 17-річних дівчат у цій країні", - обурилася Періс.

Періс Джексон знову на межі нервового зриву?

Проте паління дівчини – далеко не єдине, що непокоїть її близьких, розказав друг родини. Їм здається, що вона "покотилася по похилій площині".

"Її рідні описують її стан як "невтішний" після її розриву з Честером, і зараз вона нікого до себе не підпускає", - розповів інформатор.

Зі слів співрозмовника видання, зокрема Періс відвернулася від деяких старих друзів, бо вважає, що вони стали на бік її екс-бойфренда.

Добре хоча б, що в останні місяці Періс зблизилася зі своїм старшим братом, 18-річним Принцом, і він ввів її до своєї компанії.

Нагадаємо, Принц нещодавно відповів на закиди щодо того, що біологічним його батьком може бути не Майкл Джексон. Юнак заявив, що його справжній тато – це той, хто виростив його, його сестру та брата.

Фото з Instagram Періс Джексон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів