Елтон Джон змусить дітей працювати

23 січня 2016, 13:54

Британський співак Елтон Джон вважає, що народитися у відомій та заможній родині, "зі срібною ложечкою в роті" – це в житті не такий уже й плюс

Артист та його чоловік Девід Ферніш своїх синів, Закарі та Елайджу, змалку привчатимуть до праці та заробляння грошей і дорогими автівками не розпещуватимуть.

Про це сер Елтон заявив під час радіоінтерв’ю, пише "The Daily Mail".

"У них дуже, дуже щасливе життя в тому сенсі, що ми дуже добре живемо. Але я хочу, щоби вони заради власних грошей працювали", - сказав співак.


"…Я гадаю, срібна ложечка в роті нікому не принесла користі, і вони знаходяться в дуже непростій позиції, будучи синами відомої людини", - зазначив Елтон Джон.

Елтон Джон із чоловіком змалку привчатимуть синів до праці

Коли хлопчики достатньо підростуть, щоби мати власні кишенькові гроші, то не отримуватимуть їх задурно, запевнив він. Як бачить це артист, Закарі та Елайджа помагатимуть із хатньою роботою, працюватимуть у саду.

Як пояснив артист, найголовніше для них із Девідом – це дати синам упевненість у тому, що їх люблять, підтримати на тому шляху, який вони для себе оберуть, а не зіпсувати грішми.

"Я маю на увазі, що вони й так досить розпещені, бо мають такий спосіб життя; але як вони захочуть мати нову машину, то муситимуть самі за неї заплатити, і перша їхня машина буде не нова, так само, як це було в мене. Вони муситимуть мати відчуття вартості", - розказав співак.

Що ж до майбутніх професій, то, зі слів сера Елтона, один із хлопців поки що хоче стати полісменом, а другий – астронавтом.

Як відомо, Закарі 5 років, а Елайджі – 3. Обох хлопчаків Елтону Джону та Девіду Фернішу народила сурогатна мати.

Фото з Instagram Елтона Джона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів