Ахеджаковій пропонували $10 тисяч за підтримку Кадирова

25 січня 2016, 10:08

Російська актриса Лія Ахеджакова розповіла, що їй пропонували підтримати главу Чечні Рамзана Кадирова за гроші.

За словами 77-річної артистки, їй зателефонував якийсь чоловік, який представився співробітником PR-компанії "Апостол", і запропонував 10 тисяч доларів. Саме за цю суму Ахеджакова мала приєднатися до діячів культури, які підтримують Кадирова. Про це пише "Эхо Москвы".

"Я металася, як тигриця, по будинку і не знала, що мені робити, як далі бути? Мені просто погано стало після цієї пропозиції - підписатися за Кадирова, мене мало інсульт від всієї цієї ситуації не вхопив ", - розповіла Ахеджакова, яка відома своїми опозиційними поглядами.

Ахеджакова розповіла, як їй пропонували підтримати Кадирова

"Цей чоловік сказав, що працює на компанію "Апостол", а я знати не знаю, що це таке. Я відразу закричала на нього, щоб взагалі мені з такими пропозиціями ніколи не дзвонив, що я ніколи такий лист не підпишу, і кинула трубку", - додала актриса.


Ахеджакова стверджує, що чоловік кілька разів передзвонив їй, обіцяючи заплатити 10 тисяч доларів за підпис під листом на підтримку Рамзана Кадирова.

"Я з таким нахабством ще просто не стикалася", - зазначила вона.

У компанії "Апостол" вже поспішили спростувати свою причетність до пригоди.

Нагадаємо, Лія Ахеджакова від самого початку підтримувала українців. На думку актриси, нічого не зміниться, доки з України не підуть російські "волонтери".

Фото pravda.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів