17-річна донька Джексона: Я ходжу до "Анонімних алкоголіків"

5 лютого 2016, 16:52

17-річна донька покійного співака Майкла Джексона, Періс заявила, що відвідує зібрання "Анонімних алкоголіків".

На таке зізнання дівчину спровокували інтернет-троллі та просто допитливі безцеремонні фани, котрі не дають їй спокою в соцмережах.

Серією гнівних повідомлень Періс відповіла їм у Instagram, пише "Contact Music".

"Це, блін, сміховинно. Від мене чекають, що я в буквальному сенсі цілий день сидітиму на дупі, відповідаючи на коментарі (позитивні чи негативні?), котрі пишуть мені люди", - обурилася Джексон.


17-річна Періс бореться з алкогольною залежністю?

"Я мушу ходити на зібрання "АА" ("Анонімних алкоголіків"). Сімейні обов’язки. Особисті обов’язки. Це, блін, такий егоїзм, що мене буквально атакують по кожній, блін, речі, яку я пощу, бо люди, яких я навіть не знаю, не отримують того, що хочуть", - написала дівчина.

На думку Періс, надмірна увага публіки та її надмірні очікування – це те, від чого потерпав і її батько.

"Я не знаю нікого з вас. Я ціную любов та підтримку, але ці очікування, блін, сміховинні. Очікування, які ви покладали на мого тата, були, блін, сміховинні. Він нічого не був вам винен, але його щодня роздирали на шматки. Я не дозволю, щоби це сталося зі мною", - запевнила Періс.

Нагадаємо, коли Періс Джексон було 15, вона спробувала вкоротити собі віку. Подейкують, тепер, коли дівчина ще й розійшлася зі своїм першим коханням, рідні побоюються її нового зриву.

Фото з Instagram Періс Джексон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів