Елтон Джон помирився з матір'ю

7 лютого 2016, 10:32

Британський співак Елтон Джон вирішив дати своїм непростим стосункам із матір'ю Шейлою ще один шанс.

Після восьми років відчуження вони знову спілкуються. Це підтвердив сам 68-річний артист, пише "The Mirror".

"Ми знову спілкуємося", - сказав він.

"Із поваги до приватності моєї матері я завжди уникав того, щоби публічно обговорювати наші взаємини. Але можу сказати, що після її 90-го дня народження ми знову спілкуємося", - додав сер Елтон.


Елтон Джон знову спілкується з 90-річною мамою

Як відомо, особисто з ювілеєм артист свою маму не привітав, і замість зіркового сина старенька запросила на своє свято його двійника. Проте, як повідомляє "The Daily Mail", Елтон Джон надіслав Шейлі букет орхідей та листівку-привітання від імені себе з чоловіком Девідом Фернішем та їхніх синів, котрі ще ніколи не бачили своєї бабусі.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що сер Елтон оплатив мамі дорогу операцію на стегні в одній із найкращих лікарень Англії.

Причиною глибокого конфлікту між Елтоном та Шейлою стала неприязнь старенької до синового обранця. А в інтерв’ю торік мама артиста заявила, що в її онуків, Закарі та Елайджі, "не буде нормального життя".

Батька Елтона Джона вже немає серед живих, але артистові досі пам’ятає, як потерпав від його нелюбові. На думку зірки, саме це свого часу штовхнуло його до алкоголю та наркотиків.

Фото з Instagram Елтона Джона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів