Чичеріна про Порошенка: Кондитер має займатися цукерками

8 лютого 2016, 17:55

Російська співачка Юлія Чичеріна, яка підтримує "ЛНР" і "ДНР", вирішила озвучити своє ставлення до президента України Петра Порошенка.

В інтерв'ю "Комсомольской правде" артистка розповіла про свої поїздки на окуповані бойовиками українські території та про "помилки української влади".

За словами Чичеріної, вона просто "зіграла кілька безкоштовних концертів для городян і дітей" у Луганську, після чого була оголошена в розшук СБУ.

"Тепер мені світить до 10 років в українській в'язниці. А ці чорно-білі списки - спроба стравити суспільство, чергова груба помилка нинішньої укрвлади. Це непрофесійно, бо кондитер повинен займатися цукерками, а не долями народів", - заявила Чичеріна.


Чичеріна розповіла, що думає про українців та Порошенка

Співачка свято вірить, що в Росії – свобода слова і жодного розколу через Крим і ситуацію в Україні не сталося.

"На Русі ніякого розколу я не відчуваю - у нас вільна країна, кожен може мати свою думку. Розкол - на Україні через чорні і білі списки, кожен українець може прочитати по методичці, хто йому ворог, а хто друг в цьому сезоні", - упевнена Юля.

Нагадаємо, нещодавно Чичеріна отримала медаль від бойовиків на Донбасі та з'їздила "підтримати бойовий дух" російських військових у Сирії.

Фото Facebook Чичеріної

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів