Кардашян покачалася по трояндах і стала нещасна в шлюбі?

16 лютого 2016, 16:30

Подейкують, зірковий шлюб Кім Кардашян та Каньє Веста на межі краху. Тривожні ознаки в тім, як реаліті-зірка та репер поводяться, коли вони разом, угледіла відомий експерт із мови тіла Ліліан Гласс.

Спеціаліст стверджує: Кім ледь терпить свого чоловіченька. Вони обоє дуже нещасні.

Про це пише "Radar Online".

Про те, що в Кардашян і Веста не все гаразд, може свідчити й відео, яке виклала красуня в своєму Instagram у Валентинів день. У ньому вона валяється по розсипаних трояндах під звуки пісні з такими словами: "Непросто кохати таку дівчину, як я. Я не сильно звинувачую тебе за те, що ти хочеш свободи".


Happy Valentine's Day

Видео опубликовано Kim Kardashian West (@kimkardashian) Фев 14 2016 в 11:42 PST

На думку доктора Гласс, свободи в цій парі кортить обом.

"Вони обоє нещасні… Кім не виносить Каньє!", - засвідчила вона.

На спільній фотографії, котру Кардашян теж виклала 14-го лютого, зірка не цілує свого чоловіка, а лише торкається його підборіддям. До того ж, дивляться вони з Вестом у різних напрямках, що теж є дуже знаковим.

My Valentine

Фото опубликовано Kim Kardashian West (@kimkardashian) Фев 14 2016 в 8:26 PST

Тривогу експерта викликають і останні фотографії доньки подружжя, маленької Норі. Уже кілька разів дівчинка потрапляла в об’єктиви папарацці в поганому гуморі, похнюплена та капризна. Проте обличчя батьків відвернуті від малої, вони не зважають на її емоційний стан, бо зайняті власними переживаннями.

"Кім повністю відсторонилася від ролі матері Норт Вест", - прокоментувала Гласс, котрій дівча здається нещасливим та відстороненим.

"У Кім завжди була іскорка і очах, а тепер її нема", - зазначила експерт.

Як відомо, подейкують, останньою краплею для Кардашян стала брудна публічна сварка чоловіка з екс-подружкою.

Варто зауважити, раніше ця ж Ліліан Гласс віщувала розлучення іншій зірковій парі – Бейонсе та Jay-Z. Але вони досі разом.

Фото з Instagram Кім Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів