Ображені поліцейські не хочуть охороняти Бейонсе

19 лютого 2016, 14:10

Американська співачка Бейонсе, схоже, матиме клопіт зі своїм виступом у Флориді, запланованим на квітень.

Поліцейські міста Тампа відмовляються забезпечувати охорону заходу, на який уже розпродано квитки.

Причиною став "антиполіцейський" відеокліп Бейонсе "Formation". Про це повідомляє "Hollywood Life" із посиланням на "FOX 13".

Зазвичай концерти та інші великі культурні масові заходи охороняють поліціянти, котрі в цей день мають вихідний. Проте у випадку Бейонсе жодного добровольця, який хотів би підзаробити, серед правоохоронців Тампи поки що не знайшлося.

Речник поліцейського управління Тампи запевнив, що до квітня ще є достатньо часу, щоби вирішити це питання.

"Ми надамо людей для охорони, бо це наша відповідальність, незалежно від того, наскільки гостро-полемічним це буде, хто буде цей артист чи політик", - зазначив він.

 Поліцейські образилися на Бейонсе

Водночас представник поліції додав, що це не перший випадок, коли правоохоронці відмовляються на добровільних засадах охороняти захід певної особи, але у всі попередні рази вдавалося знайти вихід. Через офіційний Twitter управління теж запевнило фанів Бейонсе, що артистка буде в повній безпеці.

Нагадаємо, у відео, де знялася й маленька донька Бейонсе, співачка лежить на даху поліцейського авта, яке тоне. На стіні з'являється напис "Перестаньте в нас стріляти", а правоохоронці піднімають руки, здаючись.

Під час нещодавнього виступу з цією піснею на "Super Bowl" артистка та її кордебалет були вбрані з натяком на "Чорних пантер", ліворадикальну афроамериканську організацію, котра в 1960-70-х роках боролася за захист прав темношкірого населення США.

Як відомо, з публічною критикою на адресу Бейонсе через таке ставлення до "людей, котрі її захищають" виступив колишній мер Нью-Йорка.

Нагадаємо, за різкі висловлювання режисера Квентіна Тарантіно та його участь у акції протесту проти жорстокості поліції американські правоохоронці влаштували торік бойкот його фільмам.

Фото з Instagram Бейонсе 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів