Бейонсе оголосила про розлучення з Jay-Z?

3 березня 2016, 17:33

Подейкують, американська співачка Бейонсе нарешті наважилася поставити крапку в своїх стосунках із чоловіком Jay-Z. Днями зірка буцімто публічно оголосила, що вони розлучаються.

За свідченням джерел видання "Life & Style", це сталося на нещодавній вечірці на честь дня народження співачки Келлі Роуленд.

Про це пише "Hollywood Life".

Як розповів один із присутніх на святі, Бейонсе пила, розважалася та фліртувала, але було видно, що її щось гнітить.


"Вона зняла свою весільну обручку і підкинула її в повітря. Вона сказала людям, що це востаннє вони її бачать", - засвідчило джерело.

Невже Бейонсе таки розлучається?

Співачка повідомила, що розриває шлюб із Jay-Z, чим шокувала всіх гостей.

За словами співрозмовника видання, Бейонсе та її чоловік уже давно погано ладнали, сварилися з кожного приводу, а останнім часом узагалі уникали спілкування між собою та розмовляли виключно про 4-річну доньку Блю Айві.

Нагадаємо, про те, що ця пара – нещаслива, ще торік говорила експерт із мови тіла, котра проаналізувала їхні спільні фотографії. А нещодавно в маєтку зіркового подружжя відбувся гучний скандал.

Як відомо, Бейонсе та Jay-Z побралися в 2008-му році. Нагадаємо, в одному з інтерв’ю артистка натякнула, що він став першим, із ким вона мала статеві стосунки.

Фото з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів