На Аністон посидів хижий птах. ФОТО

11 березня 2016, 12:34

Американська актриса Дженніфер Аністон, котра 7 місяців тому вийшла заміж за актора Джастіна Теру, зізналася, що їй здається, ніби вони одружені вже давно.

Про це вона розказала "Harper's Bazaar", а ще знялася в незвичній фотосесії – походила по воді та посадовила на руку хижого птаха.

"Мені пощастило, бо Джастін – найвеселіша людина з усіх, кого я зустрічала, ми смішимо одне одного", - поділилася Аністон, котра вважає, що сміх подовжує молодість.

"Я краще почуваюся в мої 40. Не лише фізично краще почуваюся в моєму тілі, а й ментально – краще. Бо в 20 років ти ще ніфіга не знаєш", - пояснила вона.


"У мої 30 я намагалася з усім розібратися. А потім, коли тобі 40, ти думаєш: "Так, з цим упоралася". Є жінки, котрим уже виповнилося 50, і вони приголомшливі, це шок. Ми просто краще про себе піклуємося", - зазначила Аністон.

Зі слів Дженніфер, у професійному плані раніше вона не мала такого відчуття свободи, як тепер. Але водночас зірці та її чоловікові дуже важко вберегти своє приватне життя від широкого загалу.

"Тебе помічають, тулять свої телефони тобі просто в лице, роблять фото…", - пожалілася вона.

Нагадаємо, ще Аністон страшенно не любить, коли їй задають особисті питання, зокрема коли цікавляться, коли ж у неї вже будуть діти.

Фото з Instagram "Harper's Bazaar"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів