До ДіКапріо долетів "якутський Оскар"

16 березня 2016, 11:39

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо нарешті отримав свого монголоїдного "Оскара" з Якутії, срібло і золото на який збирали місцеві жителі.

Про те, що зірці "Титаніка" доставили народну нагороду, що ще й має назву "Хто говорить з зірками", повідомляють "РИА Новости".

"Статуетка минулого тижня знаходилася в Маямі. Але оскільки ДіКапріо не зміг приїхати туди, вона далі вирушила в Лос-Анджелес і вже дійшла до адресата", - заявили творці "якутського Оскару".

Так вигляядає "якутський Оскар" для ДіКапріо

"Російські та американські ЗМІ, як і вся республіка, з нетерпінням чекають його (Лео) виходу зі статуеткою. Але може трапитися і так, що він не зможе відреагувати або того сам не побажає з різних обставин. Але ми твердо знаємо, що вона у нього, і тільки цей факт нас вже радує", - зауважили в Якутії.


Нагадаємо, ще напередодні вручення "Оскару" від Американської кіноакадемії, якутські прихильники вирішили, що ДіКапріо не залишиться без нагороди від народу Якутії.

Тому було оголошено про збір коштовностей, з яких віділлють статуетку для Лео. Зрештою місцеві жителі пожертвували понад кілограм срібла та три грами золота на "народного Оскара".

Та поки в Якутії робили замінник омріяної статуетки, ДіКапріо нарешті отримав свого справжнього "Оскара", нехай і з шостої спроби.

Фото "Regnum"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів