Ріанна в глянці зізналась, що жаліє про труси

18 березня 2016, 13:04

Барбадоська співачка Ріанна знялася для обкладинки квітневого номеру "Vogue". У інтерв'ю ж зірка зізналася, про що в своєму житті вона найбільше шкодує.

Виявилося, що це "неправильні" труси.

Фрагменти розмови з Рірі є на сайті "Vogue".

Зірка згадала про свою напівпрозору, прикрашену кришталиками "Swarovski" сукню, в якій у 2014-му році була на церемонії вручення винагород "Council of Fashion Designers of America", коли її проголосили Іконою стилю.


Тоді Ріанна зчинила фурор, з'явившись без бюстгалтера. Але тепер вона розуміє, що фатальна похибка була у трусах.

"Мені просто більше подобалося, щоби під низом не було ліній. Можете собі уявити ту сукню на "CFDA" з ліфчиком? Та я б горлянку собі перерізала. Я й без того мало не перерізала, через те, що надягла труси без страз. Це єдина річ, про яку я в моєму житті шкодую", - зізналася артистка.

Нагадаємо - та сама сукня Ріанни

А ще вона прокоментувала вічні чутки про своє суперництво з Бейонсе, зокрема те, що та буцімто спеціально випустила свій кліп "Formation", щоби перебити сходження в чартах нового альбому Рірі, "Anti".

"Справа ось у чому. Люди так завзято тішаться чомусь негативному. Якомусь змаганню. Якомусь, розумієте, суперництву. Але це не те, що я тримаю в голові. Бо я собі можу робити лише своє. І ніхто інший не зможе цього зробити", - зазначила співачка.

Нагадаємо, акторський талант Ріанни підкорив самого Люка Бессона. Він нещодавно зізнався, що просто нею зачарований.

Фото з Instagram, з фотоблогу "Vogue"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів