Річард Гір: Я досі не вирішив, чи буду актором

21 березня 2016, 18:09

66-річний Річард Гір, котрий зіграв уже понад півсотні кіноролей, насправді досі не певен, чи акторство – це його.

На думку зірки, цей фах для себе обирають сором’язливі люди, і він – не виняток.

Про це пише "Contact Music" з посиланням на "Big Issue".

"Я був і досі є дуже сором’язливим. Гадаю, більшість акторів починають цим займатися, бо вони не здатні повністю виразити себе. Думаю, перший імпульс, завдяки якому нам хочеться зіграти якогось персонажа і вийти на сцену – це транспортний засіб до самовираження", - зазначив Гір.


"Я думаю, більшість акторів дуже сором’язливі. Я ніколи не був таким дитям, що постійно вилазить на стілець, щоби виступити. Думаю, мені подобається грати, але в якомусь сенсі… насправді не думаю, що я вже вирішив, чи буду актором. Чесно!", - сказав він.

Річард Гір досі не певен, чи буде актором

Річард вважає акторство прекрасною роботою, хоча й дуже вимогливою.

"Зйомки в фільмі – це дуже сильний досвід, вони монополізують твій час, твою енергію, твою креативність, твою душу, твоє все", - поділився зірка "Кралечки" .

"Кожен погодиться з тим, що всі ми для цього досвіду витягаємо назовні найкращих себе. А коли все скінчується, ти повертаєшся до реального світу та його проблем, і більше ніхто не є собою-найкращим", - додав Гір.

Він порівнює акторство з наркотиком, бо людину тягне повторити досвід, де вона відчувала себе найкращою.

"Але хоч я і серйозно ставлюся до творчого боку акторства, я ніколи не ставився серйозно до цього бізнесу в цілому", - підкреслив Гір.

Нагадаємо, Річард Гір грає безпритульного в фільмі "Перерва на бездумність". Його фото в цьому образі стало хітом соцмереж і змусило зірку відійти від своїх правил та написати пост у Facebook.

Фото з Twitter Річарда Гіра

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів