Lady Gaga на 30-річчя отримала ноги Майкла Джексона

28 березня 2016, 14:30

Американській співачці Lady Gaga 28-го березня виповнюється 30 років. Але незабобонна зірка відсвяткувала свій ювілей наперед, зібравши днями друзів в одному з клубів Голлівуду.

Привітати іменинницю, зокрема, прийшли Лана дель Рей, Кейт Хадсон, Тейлор Свіфт, Фаррел Вільямс та колега за "Американською історією жахів" Кеті Бейтс. Був за святі, звісно ж, і коханий Gaga Тейлор Кінні.

Lady Gaga сама заспівала для своїх гостей, пише "TMZ".

Lady Gaga святкує 30-річчя

А що стосується подарунків, джерела розказали про найголовніший – малюнок Майкла Джексона "Ноги, що танцюють". Артист свого часу намалював кілька таких, і в 2010-му рокі колекціонер придбав одну з робіт покійної зірки за майже 25 тисяч доларів.


До слова, нещодавно у радіоінтерв’ю співачка повідомила, що за планування їхнього з Тейлором весілля взялася її мама. Про це пише "E! Onlone".

"Думаю, якби я не дозволила мамі зайнятися цим із усіма нами та моєю сім'єю – гадаю, якби я відмовила жінкам мого життя в тому, щоби спланувати моє весілля, вони б мене убили", - пожартувала зірка.

Нагадаємо, Кінні покликав Lady Gaga заміж на початку 2015-го року. Причому артистка спочатку погодилася на цукерку, а вже потім отримала справжню обручку.

Фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів