Собчак захистила Земфіру: Записуйте мене у ватниці, любі українці

28 березня 2016, 18:27

Російська телеведуча Ксенія Собчак прокоментувала обурення українців через вимогу співачки Земфіри прибрати прапори на її концерті у Вільнюсі.

Ксюша стала на бік Земфіри та заявила, що готова записатися у "ватниці". Про це йдеться у її колонці на сайті телеканалу "Дождь".

"Все це нагадує ранні майданні часи: співачку Земфіру під час туру, до якого вона готувалася рік без сну і відпочинку, в мирному Вільнюсі, спробували поставити перед вибором - на чиєму вона боці, виставивши з натовпу український прапор. А вона попросила його прибрати. І що тут почалося. Війна чорних списків і твіттер, що лопається від проклять", - почала Собчак.

Собчак підтримала Земфіру, яку деякі українці хочуть внести до чорного списку

Потім Ксюша згадала про країну Свазіленд.


"Крихітна абсолютна монархія на сході Африки, середня тривалість життя 48 років, у третини населення ВІЛ. Зате у Свазіленду найкрасивіший прапор і дуже пишний гімн: "Благослови Господь усіх правителів нашої землі", - зазначила журналістка.

"Ця така особливість хворобливої самосвідомості - думати, що за шматком матерії з намальованими смужками стежить весь світ. І всі світові селебрітіз просто зобов'язані йому вклонятися…" - зауважила Собчак.

"Взагалі-то, на той час, як Земфіра напише новий альбом, у вас зміниться пара урядів і втечуть пара президентів. Тож і мене записуйте у ватниці, любі українці. Земфіра - НЕ башкирська, не російська і не українська, вона загальна. І вона - всього лише попросила прибрати ваш прапор з її концерту. Причому навіть не на вашій території. Звичайно, давайте її в чорний список, адже більше зайнятися нема чим!" - закінчила Ксенія.

Нагадаємо, раніше свою подругу Земфіру підтримала актриса Рената Літвінова.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів