Кушанашвілі засудив анексію Криму та "педиків" з Держдуми

2 квітня 2016, 12:09

Скандальний російський журналіст та шоумен Отар Кушанашвілі, котрому СБУ якраз днями заборонила на три роки в'їзд в Україну, виявляється, не є палким прихильником президента Росії Володимира Путіна.

Зокрема він вважає, що неправильно було "під алкоголем" вирішувати  приєднати Крим, і не можна саджати до в’язниці на 22 роки Надію Савченко.

Такі заяви Кушанашвілі зробив під час розмови з Катею Осадчею в програмі "Світське життя", пише "ТСН".

Отар Кушанашвілі, котрому тепер заборонено в'їжджати в Україну, встиг поговорити з Катею Осадчою

"По-перше, я знаю значення слова "анексія". По-друге, я знаю значення слова "аншлюс". Це однаково, що присвоїти собі Кенігсберг Німеччині та сказати, що Калінінград – їхнє місто. Це – моя принципова позиція", - сказав Отар.

Зі слів шоумена, особисто він відноситься до тих людей, хто вважає, що не можна жінку, а саме Надію Савченко, саджати в тюрму на 22 роки.

"Якщо у президента довірена особа – Тіматі, хто цей президент? І якщо у президента довірена особа – Лепс, який це президент? Не можна протягом одного алкогольного вечора в ресторані вирішити, що Крим – твій. Не можна. Існує міжнародне право…", - підкреслив він.

Згадуючи той випадок, коли співак Сергій Лазарєв заявив, що Крим – це Україна, а потім відмовився від власних слів, Кушанашвілі зазначив, що той сказав правильно, але злякався.

"Він думав, що на його кар’єрі поставили хрест, я розумію його. До нього підходили Пригожин, Валерія: "Ах, ти!" Мене не чіпають, тому що з мене взяти нічого", - пояснив Отар.

На думку Кушанашвілі, пісня Джамали для "Євробачення" – одна з найсильніших. Вимоги Держдуми заборонити виконувати її на конкурсі в телеведучого викликали обурення.

"Хто може судити, що вона повинна співати? Педики, що сидять у Держдумі? Друзі Гоші Куценка? Хто може судити, що артисту співати? Вона все ж видатна співачка. Видатна", - підсумував він.

Днями ж у своєму Instagram Отар прокоментував рішення СБУ про трирічну заборону в'їзду до України. Зі слів шоумена, в нього не може бути іншої реакції на це, крім слів "маячня" та "приниження". Адже Україну він вважав та називав своєю третьою Батьківщиною.

По поводу запрета въезда в Украину, которую я считал и называл третьей Родиной, вот вам цитата из Салтыкова-Щедрина: "Все ждали от него кровопролития, а он Чижика съел!". Я пел Ей гимн, когда любое доброе слово о ней рассматривалось как ренегатство. От меня требуют, просят реакции, а какая может быть реакция, кроме слов "бред" и "унижение"? Зайдите в гостиницу "Домус", спросите у семьи безвременно ушедшего оглашенного товарища моего Кузьмы, почитайте мою рецензию в "СОВСПОРТЕ" на бой Кличко-Поветкин, позвоните гендиректору "Шахтера" Сергею Палкину, извлеките архив радио СПОРТ FM, где я горой стою за киевское "Динамо", изучите - это ж ваша работа - мою переписку в Сети с высокоразумными украинцами - даже в социологическом смысле окажется, что плюс притягивает плюс, а я такой же враг Украины, как певица Елка дочь Киркорова. Я не намереваюсь снимать проблему подхалимажем, я не эстрадный артист, я просто парень, который плакал, когда Савченко выносили приговор, который настаивает на том, что Сенцова нужно освободить, а полуостров вернуть. Что из означенного в СБУ интерпретируется как "вражество"? Мои интервью сайту Д. И. Гордона, из-за коих я здесь, в Москве, получал подзатыльников больше, чем денег - Мирча Луческу? Тотальный упадок здравого смысла, наблюдаемый во всем мире, коснулся и людей, у которых вроде бы должен быть иммунитет против параноидальности. Все, что я хочу делать на первейшем в мире радио "ВЕСТИ" - это внушать ПРОСТЫМ украинцам, истерзанным бессмысленной поеботой, затеянной вельможами, что в жизни есть смысл, и он в том, чтобы - жить. Простите, если это - преступление против украинского народа. #отаркушанашвили #отар #кушанашвили #журналист #украина #радио #вестифм

Фото опубликовано Отар Кушанашвили (@otar.kushanashvili) Мар 30 2016 в 1:20 PDT

"Я не маю наміру знімати проблему підлабузництвом, я не естрадний артист, я просто хлопець, який плакав, коли Савченко виносили вирок, котрий наполягає на тому, що Сенцова потрібно звільнити, а півострів повернути. Що з цього в СБУ інтерпретується як "ворожість"?", - написав Кушанашвілі.

Він зазначив, що тотальний занепад здорового глузду торкнувся й людей, котрі мусили б мати імунітет проти параноїдальності.

Нагадаємо, влітку 2015-го, даючи інтерв’ю російському пропагандистському каналові "LifeNews", Отар Кушанашвілі заявив, що сам лише погляд українського прем’єра говорить про те, що "рівень психопатії є дуже високим", і "з київською стороною щось не так".

Саме ті його висловлювання та хвиля обурення багатьох українських політиків, журналістів та активістів, що здійнялася, коли стало відомо, що шоумен збирається приїхати працювати в Україну, стали поштовхом для розгляду цього питання СБУ та рішення про заборону.

Фото з Instagram Отара Кушанашвілі, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів