Путін про життя після розлучення: Я задоволений

14 квітня 2016, 15:10

Президент Росії Володимир Путін розповів про життя після розлучення.

Під час "прямої лінії" 14-го квітня, російський лідер отримав кілька запитань про особисте життя. Зокрема, про стосунки з колишньою дружиною Людмилою. Про це повідомляє "Сноб".

Чиновник зазначив, що нечасто бачиться з колишньою дружиною.

"У нас дуже добрі стосунки, може навіть краще, ніж раніше", - сказав Путін і запевнив, що колишня дружина задоволена своїм новим життям.


"Я теж своїм життям задоволений, у мене теж все добре", - додав він.

Путін каже, що задоволений своїм життям

А от щодо інформації, що колишня перша леді Росії вже встигла вийти заміж за значного молодшого за неї чоловіка, Путін відповів, прикрившись не першочерговістю запитання:

"Чи потрібно на перший план висувати питання, якого ви зараз торкнулися, чесно кажучи, не знаю, як би це не вплинуло на курсову різницю або на ціни на нафту".

Президент Росії пафосно сказав, що росіяни вибирають президента або депутатів Держдуми, "щоб працювали". І питання, що стосуються особистого життя, на думку Путіна, не є "першочергово важливими".

"Можливо, колись я і зможу задовольнити вашу цікавість", - додав він.

Нагадаємо, Володимир і Людмила Путіни розлучилися в 2014-му році. А наприкінці минулого року з'явилися чутки, що колишня перша леді Росії вийшла заміж за 37-річного Артура Очеретного.

Що ж до Путіна, то йому вже багато років приписують стосунки із гімнасткою Аліною Кабаєвою. Подейкували, що остання вже навіть встигла народити політику кількох діточок.

Щоправда, останнім часом все частіше в коханки Путіна записують вже інших жінок, а не саму лише Кабаєву.

Фото з сайту Кремля

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів