"Це неповага до Бейонсе": фани зірки лютують через фотошоп у глянці

26 квітня 2016, 11:41

Американська співачка Бейонсе знялася для обкладинки липневого номеру журналу "W", проте шанувальники зірки фотографію не вподобали.

Навпаки, дехто назвав її "жалюгідною", а те, як завзято відфотошопили фігуру артистки, розцінили як неповагу по відношенню до неї.

Про це пише "The Mirror".

"Стільки фотошопу – це неповага по відношенню до неї, що за ху..ня", - обурюються в соцмережах.


"Насправді ж вона не так виглядає. Жалюгідно. Жахливий фотошоп! Це не справжня нога!", - зазначив хтось із інтернет-користувачів.

На думку фанів зірки, їй уже вкотре на фото підкорегували внутрішню частину стегон, так, щоби між ними був проміжок. Насправді ж ноги в Бейонсе повніші, але вона "досконала без усього цього лайна".

До слова, "полювання на відьом", тобто пошук загадкової коханки Jay-Z в Інтернеті триває. Днями шанувальники зірки зацькували дизайнерку Рейчел Рой, котра колись дружила з репером та була його бізнес-партнером. А тепер захисники Бейонсе напосілися на співачку Риту Ору, пише "The Daily Mail".

Артистку запідозрили в тім, що вона і є та сама "Бекі з гарним волоссям", на яку Бейонсе натякнула в своєму новому альбомі "Lemonade". Адже за кілька днів до його виходу Рита виклала в Snapchat селфі, де вона в ліфчику з зображенням лимонів, а на шиї має підвісок із літерою "J".

Фани Бейонсе продовжують шукати коханку її чоловіка...

Кілька років тому Ора співпрацювала з компанією Jay-Z "Roc Nation". І свого часу їй уже доводилося відбиватися від закидів щодо того, що вона буцімто спить із чоловіком Бейонсе.

Нагадаємо, альбом-історія "королеви Бі" все ж завершується тим, що вона пробачає чоловікові його зраду.

Фото з Instagram "W" та з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів