Жарти Обами з виступу перед журналістами підірвали мережу

3 травня 2016, 10:01

Американський президент Барак Обама після того, як перестане бути президентом, мав би розглянути варіант кар’єри стендап-коміка.

Його остання офіційна зустріч із журналістами в Білому домі стала справжньою гумористичною моновиставою. А жарти Обами – про Дональда Трампа, про дружину Мішель, про Гілларі Клінтон і Джастіна Трюдо – підкорили соцмережі.

Щодо того, хто на цьому місці виступатиме перед журналістами в наступному році, Обама відзначив, що всім дуже цікаво, хто ж буде ця жінка.

Повний текст промови президента наводить "The Washington Post", а відео-нарізка найкращих моментів є в мережі.


"Моя блискуча й прекрасна дружина Мішель тут сьогодні. У неї такий вигляд, ніби вона щаслива тут бути. Я називаю це практикою. Це ніби опанувати трихвилинні планки…", - зазначив Обама.

Зі слів Барака, вісім років тому він прийшов у Білий дім молодим чоловіком, сповненим ідеалізму та енергії. А тепер він – "сивий буркотун". Водночас президент відзначив, що його кохана Мішель не постаріла ні на день, а ще пожартував про те, що вона намагалася тікати через паркан.

Обама повідомив, що вони з дружиною вирішили ще кілька років пожити в Вашингтоні – бо менша донька має закінчити школу, в Мішель не хоче розлучатися зі своєю грядкою моркви.

Нагадаємо, Барак Обама встиг скористатися "адмінресурсом" та подивитися 6-й сезон "Гри престолів" раніше за всіх глядачів.

Відео з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів