У слідства з'явилася нова версія щодо причини смерті Прінса?

18 травня 2016, 17:30

Причиною раптової смерті американського співака Прінса може виявитися не передозування знеболюючим чи наркотиками.

Його могло вбити фатальне поєднання двох препаратів, котрі не можна приймати одночасно – "Перкоцету" і "Бупренорфіну".

Таку версію наразі розглядає слідство, повідомили джерела "TMZ".

Причому ця трагічна історія дедалі стає все загадковішою та заплутанішою, якщо врахувати, хто перебував у будинку на час настання смерті Прінса.


Це були лікар зірки Майкл Шаленберг, котрий, із його слів, приїхав, щоби особисто передати пацієнту результати аналізів, і студент-медик Ендрю Корнфелд, який пізніше і зателефонував до "911", щоби сповістити про смерть артиста.

То що ж насправді вбило Прінса?

Його батько, Говард Корнфелд - керівник одного з реабілітаційних закладів Каліфорнії. У рюкзаку, що його мав при собі Ендрю, знаходилися ліки, до складу яких входить "Бупренорфін" – синтетичний опіат, котрий застосовується при лікуванні наркозалежності.

Адвокат Корнфелда-молодшого уже провів провів прес-конференцію, на якій пояснив, що препарат парубок віз, щоби передати їх одному з місцевих лікарів. А з Прінсом того фатального дня він мав зустрітися за дорученням батька, щоби розказати про програму лікування залежності від знеболювального.

Зі слів адвоката, якого цитує "People", коли Ендрю приїхав, співака саме шукали, а потім знайшли у ліфті вже без ознак життя. Побачитися вони так і не встигли.

Поліція припускає, що все це – лише збіг. А чи були присутні в організмі Прінса "Перкоцет" і "Бупренорфін", покаже токсикологічна експертиза, результатів якої ще чекають.

Медичні експерти пояснили, що комбінація цих препаратів є вкрай небезпечною. І "Перкоцет", і "Бупренорфін" пригнічують дихальну функцію, а в поєднанні ще й посилюють дію одне одного.

Нагадаємо, Прінса не стало 21-го квітня. Йому було 57 років.

Фото з Instagram Прінса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів