Козак Гаврилюк не може поїхати у весільну подорож

27 травня 2016, 13:26

Весілля депутата Михайла Гаврилюка із дівчиною Яриною, яка днями відсвяткувала 22-річчя, обростає новими подробицями.

Зокрема, стало відомо, чим молодята частували гостей, до якого часу була вечірка та чому парочка не може поїхати у медовий місяць. Про все це пише "Комсомольська правда в Україні".

Як відомо, козак Гаврилюк із молодою коханою побралися днями у Коломиї. А святкували це в одному з місцевих ресторанів. Персонал закладу запевняє - весілля пройшло скромно і тихо. Було десь 50-55 чоловік.

"Годували гостей українською кухнею: борщик з рогаликом, цибуляники (цибульні оладки), шинка запечена. Гуляли не дуже довго - ресторан працює до 12 години ночі", - розповіли в ресторані.


Самі ж молодята не хочуть поки коментувати свій новий статус.

Гаврилюк не повезет молод дружину у весільну подорож

"Спасибі за привітання, але ми б не хотіли розголошувати подробиці весілля", - написала у відповідь журналістам Ярина й порадила звернутися до помічника Гаврилюка.

Прес-секретар Михайла Ірина Гриців розповіла, що пара дійсно познайомилася ще під час Майдану. Вони були в одній сотні. Ярина працювала на кухні.

"Знаєте, всю пресу дуже хвилює одне питання, і я відразу на нього відповім - їхнє знайомство відбулося до інциденту з роздяганням Михайла. У молодят хороші відносини як з батьками Ярини, так і з батьками Михайла", - зауважила речниця депутата.

"У Ярини зі своєю сім'єю дуже тісний зв'язок, побудований на повній довірі і любові. Батьки з розумінням поставилися до вибору дочки. Тим більше щасливий вогник в її очах не давав приводів сумніватися в її почуттях. Знайомство пройшло дуже тепло, і майбутні родичі порозумілися", - додала вона.

Що ж до весільної подорожі, то про це поки не йдеться. Мовляв, у молодих дуже багато справ.

"Як мінімум до завершення сесії ВР про це і думати нічого. У Ярини ще й сесія", - розповіла Ірина Гриців.

Нагадаємо, для Гаврилюка цей шлюб уже другий. До того він був 12 років одружений із жінкою, яка народила йому сина. А під час Майдану на чоловіка чекала його інша кохана в селі.

Щоправда, сам Михайло Гаврилюк хвалився, що в нього жінок, "як у козаків: і в Києві, і під Києвом, і в кожному селі".

Фото "Дзеркало Коломиї"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів